PASTE 2019

 

*** Oferta de Paște 2019 *** Brandeberg Pension & Restaurant 
 
 
Pachetul conţine 4 nopţi de cazare cu pensiune completa in perioada 26.04.2019 – 30.04.2019 
 
- Camera dublă - 650 EURO/pachet pentru 2 persoane  
 
Copil 0-6 ani – gratuit  Copil 7-13 ani +75 EURO  Copil peste 13 ani +150 EURO  
 
- Camera dublă deluxe - 900 EURO/pachet pentru 4 persoane (familie)   - Apartament – 1.000 EURO/pachet pentru 4 persoane (familie) 

 

*** Oferta de Paște 2019 ***  
 
 
Pachetul conţine 4 nopţi de cazare cu pensiune completa in perioada 26.04.2019 – 30.04.2019 
 
- Camera dublă - 2.500 lei/pachet pentru 2 persoane  
 
Copil 0-6 ani – gratuit  Copil 7-13 ani +350 lei  Copil peste 13 ani +700 lei  
 
Vineri 26 Aprilie 
 
     -   Ora 14:00 – Check-in 
- Ora 20:00 - Cină tip bufet, care include și meniu de post, alaturi de palinca si vinul casei – Crama Budureasca (alb, rosu, rose ); 
 
Sâmbătă 27 Aprilie 
 
- Ora 08:30 - Mic dejun tip bufet suedez; 
 
- Ora 13:30 - Pranz tip bufet cu preparate traditionale si de post; 
 
-  Ora 20:00 - Cină tip bufet, iar la intoarcerea de la Biserica Sf. Cuv. Parascheva ( vis-à-vis de pensiune ) după slujba de inviere vă așteptăm cu gustări tradiţionale: ouă vopsite, drob, pască, cozonac, vinul casei (alb, rosu, rosu) – Crama Budureasca 
 
Duminică 28 Aprilie 
- Ora 08:30 - Mic dejun tip bufet suedez; 
 
- Ora 13:30 - Pranzul de Paște - unde vă servim cu borș de miel tradiţional, urmat de gustosul stufat de miel și salată verde, cozonac si pasca; 
- Ora 20:00 - Cina Festivă de Paște  DJ- Party ! - Open Bar : Apa plata/minerala Dorna, Cafea Illy, Racoritoare gama Coca Cola, Bere draught – Carlsberg si Holsten nefiltrat, Vin – Crama DAVINO – Iacob ( Alb, Rose, Rosu ) 
 
 
Luni 29 Aprilie 
 
- Ora 09:00 - Mic dejun tip bufet suedez; 
 
- Ora 20:00 - Cina - va incepe cu o gustare special pregatită de către bucătarul sef, după care sunteţi invitaţi pe terasa pensiunii la celebrul berbecuţ la proţap marca Brandeberg, servit cu murături, mămăliguţă si un mix de carnuri la gratar, stropite din belsug cu vin si tuica fiarta; 
 
 
Marti 30 Aprilie 
 
- Ora 08:30 - Mic dejun tip bufet suedez; - Ora 12:00 – Check-out. 


← inapoi