Restaurant

Restaurant Brandeberg

Restaurantul Brandeberg, cu o capacitate de 100 de locuri, este deschis in fiecare zi intre orele 08:30 - 00:00. Fie ca vrei sa iei masa singur sau alaturi de persoanele dragi, fie ca vrei sa organizezi un eveniment, Restaurant Brandeberg din Bran este locatia ideala pentru cei cu gusturi rafinate. Echipa noastra va intampina cu numeroase produse traditionale din zona Branului, preparate autohtone, preparate Bavareze, retete internationale si deserturi delicioase pregatite cu mare drag si sub atenta coordonare a bucatarului sef.

Barul va asteapta cu o selectie de vinuri de cea mai buna calitate, bauturi traditionale cat si internationale (alcoolice si nonalcoolice), cocktail-uri, lichioruri fine, specialitati din cafea si ceai, sucuri de fructe pentru copii. 

Atmosfera Brandeberg te imbie sa petreci ca un roman adevarat. Si, ca la orice petrecere, mancarurile gustoase, vinurile vechi, proaspata bere nefiltrata la draught si muzica buna sunt condimentele neaparat necesare pentru o poveste pe care o vor asculta cu placere, la un moment dat, chiar si nepotii tai!!

IN RESTAURANTUL SI SPATIILE COMUNE DIN PENSIUNEA BRANDEBERG ESTE STRICT INTERZIS INTRODUCEREA SI CONSUMUL DE MANCARE/BAUTURI PROCURATE DIN AFARA  ACESTEIA.

* IN INCINTA RESTAURANTULUI FUMATUL ESTE STRICT INTERZIS!

* ULTIMA COMANDA LA BUCATARIE SE FACE LA ORA 22:30!


Imagini

Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant